X
Aby zapewnić najwyższy komfort użytkowania wykorzystujemy informacje przechowywane w przeglądarce internetowej. Sprawdź Politykę Prywatności.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Wartość:
Twój koszyk: Produktów (0)

Książka Tygodnia

Bartosiewicz Adam - Polski Ład. Podatki i składki
-23%
+ do schowka
169.00 zł
130.96 zł
Dodaj do koszyka
Rabat: 38.04 zł
Cena katalogowa: 169.00 zł
Dostępność: do 48h
KSIĄŻKA
Bartosiewicz Adam
Wydawca: Wolters Kluwer
Rok wydania: 2022
Miejsce wydania: 1
Stron: 256
 
Dołącz do nas na Facebboku
Nasz newsletter


Szczególnie polecamy



Kraków 2021


Gadka. W sześćdziesiąt języków dookoła Europy

Gadka. W sześćdziesiąt języków dookoła Europy
Dorren Gaston
Kraków 2021


Irak. Piekło w raju

Irak. Piekło w raju
Smoleński Paweł
Sękowa 2021


Sekretne życie mózgu nastolatka

Sekretne życie mózgu nastolatka
Blackemore Sarah-Jayne
Maksymowicz-Hamann Jowita
Warszawa 2021


Gierek i jego czerwony dwór

Gierek i jego czerwony dwór
Kienzler Iwona
Warszawa 2021


Podpis w komórce

Podpis w komórce
Meyer Stephen C.
Warszawa 2021

Sztuka odpoczynku

Sztuka odpoczynku
Hammond Claudia
Smoleńska Elżbieta
Warszawa 2021

Pokaz

50.49 zł

Rabat: 8.57 zł
Cena katalogowa: 59.06 zł
Dodaj do koszyka



Dostępne od: do 48h

Poleć znajomym

KSIĄŻKA

Wyposażenie i zasady bezp. w gastronomii. podr.

Agnieszka Kasperek, Marzanna Kondratowicz
Wydawca: WSiP
Rok wydania: 2021
ISBN: 9788302196287

Opis:

Znany i lubiany podręcznik, który wprowadza uczniów w zagadnienia bezpiecznej obsługi urządzeń używanych w zakładach gastronomicznych poprawiony i uaktualniony. Pozbawiony zbyt szczegółowych charakterystyk materiałów (okazały się niepotrzebne uczniom), uzupełniony o omówienie nowych technologii stosowanych w gastronomii anti-griddle, thermomix, pacojet i wiele innych. Przedstawiono także zasady bezpiecznego przygotowywania dań kuchni molekularnej np. pracy z ciekłym azotem.
Autorki kładą nacisk na kwestie minimalizacji negatywnego wpływu zakładów gastronomicznych na środowisko, nie tylko wskazując konkretne rozwiązania technologiczne (oszczędność energii, wody, fotowoltaika, segregacja odpadów), ale także uczulając ucznia na tę problematykę.
Treść publikacji uzupełniają liczne fotografie i rysunki wyjaśniające zasady działania poszczególnych urządzeń. Kody QR kierują do filmów, które prezentują szczegółowo charakterystykę i obsługę wybranego sprzętu gastronomicznego.

Klienci, którzy kupili Wyposażenie i zasady bezp. w gastronomii. … wybrali również:

Machoś Marzena - Od zabawy do mówienia. Poradnik dla rodziców i logopedów
-6%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Machoś Marzena
Wydawca: MEDYCYNA PRAKTYCZNA
Rok wydania: 2021
Stron: 104
19.01 zł
17.85 zł
Dodaj do koszyka
Fleischer Ewa - Język angielski zawodowy w branży stomatologicznej
-24%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Fleischer Ewa
Wydawca: Edicon
Rok wydania: 2021
Stron: 289
90.00 zł
68.13 zł
Dodaj do koszyka
Jagoda Cieszyńska , Marta Korendo - Dymensjonalna diagnoza rozwoju dziecka
-8%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Jagoda Cieszyńska , Marta Korendo
Wydawca: Centrum Metody Krakowskiej
Rok wydania: 2021
Stron: 248
69.00 zł
63.76 zł
Dodaj do koszyka
Karolak Wiesław, Karolak Barbara - Autoarteterapia w sytuacjach kryzysowych. Ćwiczenia uważności
-25%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Karolak Wiesław, Karolak Barbara
Wydawca: DIFIN
Rok wydania: 2021
Stron: 150
45.00 zł
33.97 zł
Dodaj do koszyka
 
1
|
2
|
3
 

Recenzje i oceny

Brak recenzji!

Dodaj swoją recenzję i ocenę

Twoja ocena:

Twój podpis:
Dodaj recenzję


Znajdujesz się w dziale Książki
Aktualnie oglądasz produkt Wyposażenie i zasady bezp. w gastronomii. podr. - Agnieszka Kasperek, Marzanna Kondratowicz
W każdej chwili moźesz przejść do innych produktów z kategorii Pozostałe » Kucharstwo. Żywność. Gastronomia
Zawsze możesz przejrzeć dział Nowości lub zobaczyć, co wkrótce ukaże się w naszej księgarni internetowej, czyli przejść do działu Zapowiedzi
tel/fax 81 537 65 10