X
Aby zapewnić najwyższy komfort użytkowania wykorzystujemy informacje przechowywane w przeglądarce internetowej. Sprawdź Politykę Prywatności.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Wartość:
Twój koszyk: Produktów (0)

Książka Tygodnia

Regulamin urzędowania sądów powszechnych
-16%
+ do schowka
189.00 zł
159.69 zł
Dodaj do koszyka
Rabat: 29.31 zł
Cena katalogowa: 189.00 zł
Dostępność: do 48h
KSIĄŻKA
Wydawca: C.H. BECK
Rok wydania: 2017
Miejsce wydania: 1058
Stron: 812
 
Dołącz do nas na Facebboku
Nasz newsletter


Szczególnie polecamy




Tu byłem Tony Halik

Tu byłem. Tony Halik
Mirosław Wlekły
Warszawa 2017


Food pharmacy

Food Pharmacy
Lina Nertby Aurell, Mia Clase
Kraków 2017


Magia olewania

Magia olewania
Sara Knight
 
Warszawa 2017


Milczenie

Milczenie
Endo Shusaku
 
Kraków 2017


Wagiel

Wagiel. Jeszcze wszystko będzie możliwe
Wojciech Waglewski
 
Kraków 2017


Pani Einstein

Pani Einstein
Marie Benedict
 
Kraków 2017


Od oddechu do oddechu

Od oddechu do oddechu
Wojciech Młynarski
  Warszawa 2017

Dobranoc Auschwitz

Dobranoc Auschwitz
Aleksandra Wójcik
Maciej Zdziarski
Kraków 2017

Pokaz

42.07 zł

Rabat: 12.93 zł
Cena katalogowa: 55.00 zł
Dodaj do koszyka



Dostępne od: do 48h
Produkt dostępny również
w innych formatach: Ebook »

Poleć znajomym

KSIĄŻKA

Zarządzanie bezpieczeństwem żywności

Kołozyn-Krajewska Danuta, Sikora Tadeusz
Wydawca: C.H. BECK
Rok wydania: 2010
Miejsce wydania: Warszawa
Stron: 388
Format: 230x230
Oprawa:
ISBN: 9788325502386

Opis:

Bezpieczeństwo żywności jest dla współczesnego konsumenta najważniejszą cechą, której oczekuje od nabywanej i konsumowanej żywności. Sfera zapewnienia tego bezpieczeństwa jest obecnie ściśle regulowana normami prawa unijnego i krajowego. W ostatnim dziesięcioleciu wiele się zmieniło w tym względzie, począwszy od opublikowania dyrektywy 93/43/EEC w czerwcu 1993 r. do opublikowania „pakietu rozporządzeń higienicznych” w kwietniu 2004 r. i opublikowania norm ISO serii 22000. Książka jest kompleksowym opracowaniem problematyki związanej z zarządzaniem bezpieczeństwem żywności. Autorzy omawiają zwłaszcza takie zagadnienia, jak: * podstawowe uwarunkowania zapewnienia jakości żywności, w tym zagrożenia biologiczne i chemiczne; * podstawy ustawodawstwa żywnościowego; * dobre praktyki produkcyjne i higieniczne; * system HACCP; * metody i systemy zapewnienia jakości i zarządzania nią w przetwórstwie żywności, w tym funkcje laboratoriów.

Klienci, którzy kupili Zarządzanie bezpieczeństwem żywności … wybrali również:

Drzazga Bohdan - Analiza techniczna w przemyśle spożywczym. Część ogólna
-5%
+ do schowka
KSIĄŻKA
DRUK NA ŻĄDANIE
Drzazga Bohdan
Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Rok wydania: 1999
Stron: 420
57.80 zł
54.91 zł
Dodaj do koszyka
Michór Andrzej, Nieborak Tomasz, Stanisławiszyn Piotr, Zawadzka Patrycja, Borowski Grzegorz, Petasz Paweł, red.Mroczkowski Rafał - Ustawa o funduszach inwestycyjnych. Komentarz
-31%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Michór Andrzej, Nieborak Tomasz, Stanisławiszyn Piotr, Zawadzka Patrycja, Borowski Grzegorz, Petasz Paweł, red.Mroczkowski Rafał
Wydawca: Wolters Kluwer Polska SA
Rok wydania: 2013
Stron: 1104
199.00 zł
138.29 zł
Dodaj do koszyka
Drywa Anna - Odpowiedzialność odszkodowawcza za wydanie niezgodnej z prawem decyzji podatkowej
-31%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Drywa Anna
Wydawca: Wolters Kluwer Polska SA
Rok wydania: 2014
Stron: 316
99.00 zł
68.80 zł
Dodaj do koszyka
Nowak-Gruca Aleksandra - Cywilnoprawna ochrona autorskich praw majątkowych w świetle ekonomicznej analizy prawa
-31%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Nowak-Gruca Aleksandra
Wydawca: Wolters Kluwer Polska SA
Rok wydania: 2013
Stron: 293
99.00 zł
68.80 zł
Dodaj do koszyka
 
1
|
2
|
3
 

Recenzje i oceny

Brak recenzji!

Dodaj swoją recenzję i ocenę

Twoja ocena:

Twój podpis:
Dodaj recenzję


Znajdujesz się w dziale Książki
Aktualnie oglądasz produkt Zarządzanie bezpieczeństwem żywności - Kołozyn-Krajewska Danuta, Sikora Tadeusz
W każdej chwili moźesz przejść do innych produktów z kategorii Prawo » Komentarze i opracowania prawne
Zawsze możesz przejrzeć dział Nowości lub zobaczyć, co wkrótce ukaże się w naszej księgarni internetowej, czyli przejść do działu Zapowiedzi
tel/fax +81 537 65 10