X
Aby zapewnić najwyższy komfort użytkowania wykorzystujemy informacje przechowywane w przeglądarce internetowej. Sprawdź Politykę Prywatności.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Wartość:
Twój koszyk: Produktów (0)
Dołącz do nas na Facebboku
Nasz newsletter

Pokaz

31.12 zł

Rabat: 7.88 zł
Cena katalogowa: 39.00 zł
Dodaj do koszyka



Dostępne od: do 48h

Poleć znajomym

KSIĄŻKA

Zarządzanie jakością żywności. Ujęcie technologiczno-menedżerskie

Luning P. A., Marcelis W. J., Jongen W. M. F.
seria: ŻYWNOŚĆ JAKOŚĆ TECHNOLOGIA
Wydawca: WNT
Rok wydania: 2016
Wydanie: 1
Miejsce wydania: Warszawa
Stron: 412
Format: 17.0x24.0cm
Oprawa: miękka
ISBN: 8320429668

Opis:

Pierwsze profesjonalne opracowanie, w którym zarządzanie jakością żywności zostało przedstawione w ujęciu technologiczno-menedżerskim. Głównym elementem tego ujęcia jest nowoczesne zastosowanie technologicznych i menedżerskich teorii jakości tak, aby można było prognozować funkcjonowanie systemów kontroli jakości oraz je doskonalić. Ten unikatowy podręcznik będzie przydatny zarówno pracownikom naukowym, jak i kadrze pracującej w przemyśle oraz nauczycielom akademickim i studentom interesującym się, w szerokim zakresie, zagadnieniami produkcji żywności i polityki żywnościowej.

Klienci, którzy kupili Zarządzanie jakością żywności. Ujęcie … wybrali również:

Tablice geograficzne
-29%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Wydawca: GREG
Rok wydania: 2018
Stron: 104
6.80 zł
4.86 zł
Dodaj do koszyka
Organy ochrony środowiska w Polsce i Unii Europejskiej
-15%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Wydawca: Wydawnictwo Uniwersytetu Gdańskiego
Rok wydania: 2017
Stron: 214
31.50 zł
26.77 zł
Dodaj do koszyka
Gołębiowski Grzegorz, Grycuk Adrian, Tłaczała Agnieszka, Wiśniewski Piotr - Analiza finansowa przedsiębiorstwa
-25%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Gołębiowski Grzegorz, Grycuk Adrian, Tłaczała Agnieszka, Wiśniewski Piotr
Wydawca: DIFIN
Rok wydania: 2016
Stron: 331
60.00 zł
45.29 zł
Dodaj do koszyka
red.Gaziński Bolesław - Zdrowy dom
+ do schowka
KSIĄŻKA
red.Gaziński Bolesław
Wydawca: Systherm D.Gazińska s.j.
Rok wydania: 2014
Stron: 316
97.00 zł
Dodaj do koszyka
 
1
|
2
|
3
 

Recenzje i oceny

Brak recenzji!

Dodaj swoją recenzję i ocenę

Twoja ocena:

Twój podpis:
Dodaj recenzję


Znajdujesz się w dziale Książki
Aktualnie oglądasz produkt Zarządzanie jakością żywności. Ujęcie technologiczno-menedżerskie - Luning P. A., Marcelis W. J., Jongen W. M. F.
W każdej chwili moźesz przejść do innych produktów z kategorii Pedagogika. Oświata i szkolnictwo » Dydaktyka. Nauczanie. Edukacja
Zawsze możesz przejrzeć dział Nowości lub zobaczyć, co wkrótce ukaże się w naszej księgarni internetowej, czyli przejść do działu Zapowiedzi
tel/fax 81 537 65 10