X
Aby zapewnić najwyższy komfort użytkowania wykorzystujemy informacje przechowywane w przeglądarce internetowej. Sprawdź Politykę Prywatności.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Wartość:
Twój koszyk: Produktów (0)

Książka Tygodnia

Śliwerski Bogusław - Habilitacja. Diagnoza Procedury Etyka Postulaty
-29%
+ do schowka
69.99 zł
49.62 zł
Dodaj do koszyka
Rabat: 20.37 zł
Cena katalogowa: 69.99 zł
Dostępność: 24h
KSIĄŻKA
Śliwerski Bogusław
Wydawca: Impuls
Rok wydania: 2017
Miejsce wydania: 8
Stron: 344
 
Dołącz do nas na Facebboku
Nasz newsletter


Szczególnie polecamy




Płomienna korona

Płomienna korona
Elżbieta Cherezińska
Poznań 2017


Wanda

Wanda. Opowieść o sile życia i śmierci
Anna Kamińska
Kraków 2017


Najlepsze lata naszego życia

Najlepsze lata naszego życia
Marek Hłasko
 
Warszawa 2017


Nowa jadłonomia

Nowa Jadłonomia
Marta Dymek
 
Warszawa 2017


Wzgórze psów

Wzgórze psów
Jakub Żulczyk
 
Warszawa 2017


Sekretne życie drzew

Sekretne życie drzew
Peter Wohlleben
 
Kraków 2017


Prus. Śledztwo biograficzne

Prus. Śledztwo biograficzne
Monika Piątkowska
Kraków 2017

Złowrogi cień Marszałka

Złowrogi cień Marszałka
Rafał A.Ziemkiewicz
Warszawa 2017

Pokaz

23.80 zł

Rabat: 4.20 zł
Cena katalogowa: 28.00 zł
Produkt niedostępny

Poleć znajomym

KSIĄŻKA

Zasady żywienia człowieka Podręcznik

Wydawca: WSiP
Rok wydania: 2009
Miejsce wydania: Warszawa
Stron: 252
Format: 16.0x23.0cm
ISBN: 8302091499

Opis:

Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów klasy II i III technikum; do nauczania przedmiotu podstawy żywienia człowieka w zawodzie technik żywienia i gospodarstwa domowego. Polecamy go również studentom studiów licencjackich na kierunkach: nauka o żywieniu, dietetyka, pielęgniarstwo, położnictwo i bromatologia.era podstawowe wiadomości z zakresu fizjologii i biochemii żywienia. Omówiono najnowsze wydanie "Tabel składu i wartości odżywczych produktów spożywczych" oraz znowelizowane normy energetyczne i składniki odżywcze. Przedstawiono zasady planowania wyżywienia i organizacji żywienia z uwzględnieniem zagadnień związanych z wprowadzaniem systemu bezpieczeństwa i jakości żywności HACCP. Podano podstawowe wiadomości o żywieniu dietetycznym z uwzględnieniem nowego systemu dietetycznego i charakterystyką poszczególnych diet. Podkreślono znaczenie prawidłowego żywienia w zapobieganiu chorobom oraz negatywne skutki nieprawidłowego żywienia. wny aktualny na 2004 rok. Nr dopuszczenia: 10/00

Klienci, którzy kupili Zasady żywienia człowieka Podręczni… wybrali również:

Kurczab Marcin. Kurczab Elżbieta, Świda Elżbieta - Matematyka 2 Zbiór zadań Zakres podstawowy. Liceum, technikum
-12%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Kurczab Marcin. Kurczab Elżbieta, Świda Elżbieta
Wydawca: Pazdro
Rok wydania: 2016
Stron: 200
26.99 zł
23.75 zł
Dodaj do koszyka
Pazdro Krzysztof M., Rola-Noworyta Anna - Zbiór zadań z chemii do liceów i techników zakres rozszerzony
-12%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Pazdro Krzysztof M., Rola-Noworyta Anna
Wydawca: Pazdro
Rok wydania: 2015
Stron: 448
31.10 zł
27.37 zł
Dodaj do koszyka
Bukała Barbara - Biologia. Fizjologia roślin. Trening przed maturą
-30%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Bukała Barbara
Wydawca: OMEGA
Rok wydania: 2017
Stron: 192
29.99 zł
20.96 zł
Dodaj do koszyka
Bęza Stanisław - Nowe repetytorium z gramatyki języka niemieckiego
-18%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Bęza Stanisław
Wydawca: Wydawnictwo Szkolne PWN
Rok wydania: 2017
Stron: 448
51.04 zł
41.85 zł
Dodaj do koszyka
 
1
|
2
|
3
 

Recenzje i oceny

Brak recenzji!

Dodaj swoją recenzję i ocenę

Twoja ocena:

Twój podpis:
Dodaj recenzję


Znajdujesz się w dziale Książki
Aktualnie oglądasz produkt Zasady żywienia człowieka Podręcznik - Kunachowicz Hanna, Czarnowska-Misztal Elżbieta, Turlejska Halina
W każdej chwili moźesz przejść do innych produktów z kategorii Podręczniki dla szkół średnich » Podręczniki dla liceów i techników
Zawsze możesz przejrzeć dział Nowości lub zobaczyć, co wkrótce ukaże się w naszej księgarni internetowej, czyli przejść do działu Zapowiedzi
tel/fax +81 537 65 10