X
Aby zapewnić najwyższy komfort użytkowania wykorzystujemy informacje przechowywane w przeglądarce internetowej. Sprawdź Politykę Prywatności.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Wartość:
Twój koszyk: Produktów (0)

Książka Tygodnia

Zeidler Kamil - Estetyka prawa
-15%
+ do schowka
63.00 zł
53.55 zł
Dodaj do koszyka
Rabat: 9.45 zł
Cena katalogowa: 63.00 zł
Dostępność: do 48h
KSIĄŻKA
Zeidler Kamil
Wydawca: Wydawnictwo Uniwersytetu Gdańskiego
Rok wydania: 2019
Miejsce wydania: 10
Stron: 328
 
Dołącz do nas na Facebboku
Nasz newsletter


Szczególnie polecamy




Twórca Niepodległej Józef Piłsudski

Twórca Niepodległej Józef Piłsudski 1867-1935
Marek Gałęzowski
Jerzy Kirszak
Warszawa 2018


Piątka u Semki

Piątka u Semki
Piotr Semka
Jan Hlebowicz
Poznań 2019


Angielski w tłumaczeniach dla prawników

Angielski
w tłumaczeniach
Dla prawników
Roman Gąszczyk (red.)
Łukasz Augustyniak (red.)
Andrzej Dąbrowski (red.)
Warszawa 2019


Sprawy sercowe

Sprawy sercowe
Thomas Morris
Kraków 2019


Zrobione!

Zrobione!
Jon Acuff
Warszawa 2018


Początki prawie wszystkiego

Początki (prawie) wszystkiego
Graham Lawton
Kraków 2018


Oscary

Oscary
Katarzyna Czajka-Kominiarczuk
Warszawa 2019

Po co człowiekowi czas

Po co człowiekowi czas
Alan Burdick
Łódź 2019

Pokaz

39.87 zł

Rabat: 4.43 zł
Cena katalogowa: 44.30 zł
Dodaj do koszyka



Dostępne od: do 48h

Poleć znajomym

KSIĄŻKA

Zasady żywienia człowieka w.2013 WSiP

Hanna Kunachowicz, Irena Nadolna, Beata Przygoda,
Wydawca: WSiP
Rok wydania: 2013
Wydanie: 1
Miejsce wydania: Warszawa
Stron: 304
Format: 56.0x13.0cm
ISBN: 9788302134814

Opis:


Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 1 kwalifikacji T.15 (Planowanie i ocena żywienia). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do komponowania diety w zależności od potrzeb różnych grup ludności, zasad planowania wyżywienia i organizacji żywienia z uwzględnieniem żywienia dietetycznego w świetle nowego systemu dietetycznego. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami, ćwiczeniami i kolorowymi ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.

Klienci, którzy kupili Zasady żywienia człowieka w.2013 WS… wybrali również:

Campbell Colin, Campbell Thomas - Nowoczesne zasady odżywiania
-30%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Campbell Colin, Campbell Thomas
Wydawca: GALAKTYKA
Rok wydania: 2017
Stron: 444
59.90 zł
41.93 zł
Dodaj do koszyka
Kunachowicz Hanna, Nadolna Irena, Przygoda Beata - Liczmy kalorie
-25%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Kunachowicz Hanna, Nadolna Irena, Przygoda Beata
Wydawca: PZWL
Rok wydania: 2018
Stron: 320
29.00 zł
21.89 zł
Dodaj do koszyka
Musiałowska Dominika, Makarowska Magdalena - Insulinooporność w polskiej kuchni. Dla całej rodziny, z niskim IG
-29%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Musiałowska Dominika, Makarowska Magdalena
Wydawca: Feeria
Rok wydania: 2018
Stron: 400
39.90 zł
28.53 zł
Dodaj do koszyka
Martin Melanie, Cino Emanuela - Szybkie przekąski 3 składniki w 15 minut
-29%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Martin Melanie, Cino Emanuela
Wydawca: Jedność
Rok wydania: 2017
Stron: 104
26.00 zł
18.59 zł
Dodaj do koszyka
 
1
|
2
|
3
 

Recenzje i oceny

Brak recenzji!

Dodaj swoją recenzję i ocenę

Twoja ocena:

Twój podpis:
Dodaj recenzję


Znajdujesz się w dziale Książki
Aktualnie oglądasz produkt Zasady żywienia człowieka w.2013 WSiP - Hanna Kunachowicz, Irena Nadolna, Beata Przygoda,
W każdej chwili moźesz przejść do innych produktów z kategorii Pozostałe » Kucharstwo. Żywność. Gastronomia
Zawsze możesz przejrzeć dział Nowości lub zobaczyć, co wkrótce ukaże się w naszej księgarni internetowej, czyli przejść do działu Zapowiedzi
tel/fax +81 537 65 10