X
Aby zapewnić najwyższy komfort użytkowania wykorzystujemy informacje przechowywane w przeglądarce internetowej. Sprawdź Politykę Prywatności.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Wartość:
Twój koszyk: Produktów (0)
Dołącz do nas na Facebboku
Nasz newsletter

Pokaz

30.07 zł

Rabat: 0.93 zł
Cena katalogowa: 31.00 zł
Dodaj do koszyka



Dostępne od: do 48h

Poleć znajomym

KSIĄŻKA

Żywność i żywienie w świetle współczesnej wiedzy

red: Augustyńska-Prejsnar Anna, Puchalski Czesław
Wydawca: Wydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskiego
Rok wydania: 2019
Miejsce wydania: Rzeszów
Stron: 114
Format: 16.5x24.0cm
Oprawa: miękka
ISBN: 9788379967063

Opis:

Spis treści Aleksandra Gumienna, Maria Tarapatskyy, Marcin Lewicki, Justyna Ruchała, Katarzyna Ostróżka, Grzegorz Zaguła, Czesław Puchalski Rozwój winiarstwa w Polsce na przykładzie rejonu podkarpackiego – szanse i problemy Jadwiga Lechowska, Grażyna Gajdek, Magdalena Dec Ocena jakości jaj zakupionych w handlu detalicznym z różnych systemów utrzymania kur Marcin Lewicki, Maria Tarapatskyy, Aleksandra Gumienna, Katarzyna Ostróżka, Marcin Bajcar, Czesław Puchalski Zastosowanie transglutaminazy w przemyśle spożywczym Janusz R. Mroczek, Karolina Mroczek Wartość rzeźna buhajków różnych ras pochodzących z regionu południowo-wschodniej Polski Katarzyna Ostróżka, Maria Tarapatskyy, Dorota Wichrowska, Aleksandra Gumienna, Marcin Lewicki, Bogdan Saletnik, Czesław Puchalski Maltitol i erytrytol jako zamienniki cukru w produkcji lodów śmietankowych Mariusz Rudy, Paulina Angrys Analiza wpływu zamrażania mięsa wieprzowego na jego skład chemiczny i teksturę Zofia Sokołowicz, Anna Augustyńska-Prejsnar, Małgorzata Ormian Wpływ wysokiej temperatury w czasie odchowu na jakość mięsa kurcząt brojlerów Maria Tarapatskyy, Patrycja Sowa, Krzysztof Kręcichwost, Aleksandra Gumienna, Marcin Lewicki, Katarzyna Ostróżka, Czesław Puchalski Ocena wartości odżywczej innowacyjnego pieczywa chrupkiego z dodatkiem naturalnego zakwasu Joanna Kaszuba, Mariola Róg, Barbara Kogut Ocena wybranych wskaźników jakości chleba bezglutenowego wypiekanego z mieszanek wypiekowych na bazie mąki gryczanej i jaglanej

Klienci, którzy kupili Żywność i żywienie w świetle współczesnej … wybrali również:

Tarkowski Zbigniew - Afazjologia. Organiczne zaburzenia mowy
-21%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Tarkowski Zbigniew
Wydawca: PZWL
Rok wydania: 2021
Stron: 535
169.00 zł
134.34 zł
Dodaj do koszyka
red.Jan Fiedurek - Żywność a zdrowie człowieka
-24%
+ do schowka
KSIĄŻKA
red.Jan Fiedurek
Wydawca: Wydawnictwo UMCS
Rok wydania: 2021
Stron: 239
37.80 zł
28.91 zł
Dodaj do koszyka
Współczesne media t. 2: Przemoc w mediach
-24%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Wydawca: Wydawnictwo UMCS
Rok wydania: 2021
Stron: 356
42.00 zł
32.13 zł
Dodaj do koszyka
Etyka w systemie edukacji w Polsce
-23%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Wydawca: Wolters Kluwer
Rok wydania: 2017
Stron: 352
49.00 zł
37.97 zł
Dodaj do koszyka
 
1
|
2
|
3
 

Recenzje i oceny

Brak recenzji!

Dodaj swoją recenzję i ocenę

Twoja ocena:

Twój podpis:
Dodaj recenzję


Znajdujesz się w dziale Książki
Aktualnie oglądasz produkt Żywność i żywienie w świetle współczesnej wiedzy -
W każdej chwili moźesz przejść do innych produktów z kategorii Technika. Informatyka. Przemysł. Rzemiosło. Rolnictwo » Rolnictwo. Gospodarstwo rolne. Leśnictwo
Zawsze możesz przejrzeć dział Nowości lub zobaczyć, co wkrótce ukaże się w naszej księgarni internetowej, czyli przejść do działu Zapowiedzi
tel/fax 81 537 65 10


Księgarnia Iuris Prudentia Katarzyna Glimasińska jest beneficjentem programu własnego Instytutu Książki "Certyfikat dla małej księgarni"