X
Aby zapewnić najwyższy komfort użytkowania wykorzystujemy informacje przechowywane w przeglądarce internetowej. Sprawdź Politykę Prywatności.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Wartość:
Twój koszyk: Produktów (0)

Książka Tygodnia

Kalendarz Dyrektora Szkoły 2017/2018
-25%
+ do schowka
49.00 zł
36.75 zł
Dodaj do koszyka
Rabat: 12.25 zł
Cena katalogowa: 49.00 zł
Dostępność: 24h
KSIĄŻKA
Wydawca: Wolters Kluwer
Rok wydania: 2017
Miejsce wydania: 1
Stron: 224
 
Dołącz do nas na Facebboku
Nasz newsletter


Szczególnie polecamy




Płomienna korona

Płomienna korona
Elżbieta Cherezińska
Poznań 2017


Wanda

Wanda. Opowieść o sile życia i śmierci
Anna Kamińska
Kraków 2017


Najlepsze lata naszego życia

Najlepsze lata naszego życia
Marek Hłasko
 
Warszawa 2017


Nowa jadłonomia

Nowa Jadłonomia
Marta Dymek
 
Warszawa 2017


Wzgórze psów

Wzgórze psów
Jakub Żulczyk
 
Warszawa 2017


Sekretne życie drzew

Sekretne życie drzew
Peter Wohlleben
 
Kraków 2017


Prus. Śledztwo biograficzne

Prus. Śledztwo biograficzne
Monika Piątkowska
Kraków 2017

Złowrogi cień Marszałka

Złowrogi cień Marszałka
Rafał A.Ziemkiewicz
Warszawa 2017

Pokaz

15.30 zł

Rabat: 2.70 zł
Cena katalogowa: 18.00 zł
Produkt niedostępny

Poleć znajomym

KSIĄŻKA

Gospodarka i rachunkowość w gastronomii

Wydawca: WSiP
Rok wydania: 2004
Wydanie: 3
Miejsce wydania: Warszawa
Stron: 192
ISBN: 8302083119

Opis:

Podręcznik polecamy do nauki przedmiotu gospodarka i rachunkowość przedsiębiorstw gastronomicznych, w zawodach: kelner, kucharz, technik organizacji usług gastronomicznych oraz kucharz małej gastronomii.ezentowany materiał obejmuje zagadnienia związane ze zjawiskami ekonomicznymi (gospodarką, dochodem, produkcją, rynkiem, popytem, podażą, inflacją, bezrobociem itp.). Autorki omawiają tworzenie różnego rodzaju podmiotów gospodarczych charakterystycznych dla gastronomii, środki gospodarcze przedsiębiorstwa gastronomicznego oraz organizację i działanie podmiotów gospodarczych i wybrane zagadnienia z rachunkowości. Stawiają pytania ułatwiające powtórzenie materiału i utrwalenie zdobytych wiadomości.wny aktualny na 2004 rok.

Klienci, którzy kupili Gospodarka i rachunkowość w gastron… wybrali również:

Janicka Iwona - Poznać przeszłość Rządzący i rządzeni Podręcznik do historii i społeczeństwa. Szkoła ponadgimnazjalna
-14%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Janicka Iwona
Wydawca: NOWA ERA
Rok wydania: 2015
Miejsce wydania: 189
Stron: 140
21.90 zł
18.94 zł
Dodaj do koszyka
Romaniuk Małgorzata - Podstawy prawa administracyjnego
-24%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Romaniuk Małgorzata
Wydawca: DIFIN
Rok wydania: 2015
Miejsce wydania: 189
Stron: 160
30.00 zł
22.95 zł
Dodaj do koszyka
 

Recenzje i oceny

Brak recenzji!

Dodaj swoją recenzję i ocenę

Twoja ocena:

Twój podpis:
Dodaj recenzję


Znajdujesz się w dziale Podręczniki
Aktualnie oglądasz produkt Gospodarka i rachunkowość w gastronomii - Zofia Mielczarczyk, Beata Urbańska
W każdej chwili moźesz przejść do innych produktów z kategorii Liceum/Technikum » Liceum/Technikum - zawodowe
Zawsze możesz przejrzeć dział Nowości lub zobaczyć, co wkrótce ukaże się w naszej księgarni internetowej, czyli przejść do działu Zapowiedzi
tel/fax +81 537 65 10