Rozumiem
Nasz serwis wykorzystuje pliki cookies, aby umożliwić funkcjonowanie strony i lepiej spełniać Twoje wymagania. Kontynuując przeglądanie serwisu akceptujesz wykorzystywanie plików cookies. Szczegółowe informacje można znaleźć tutaj.
Wartość:
Twój koszyk: Produktów (0)

Książka Tygodnia

Prawo o szkolnictwie wyższym i nauce. Komentarz
-20%
+ do schowka
149.00 zł
119.93 zł
Dodaj do koszyka
Rabat: 29.07 zł
Cena katalogowa: 149.00 zł
Dostępność: do 48h
KSIĄŻKA
Wydawca: Wolters Kluwer
Rok wydania: 2019
Miejsce wydania: 1
Stron: 704
 
Dołącz do nas na Facebboku
Nasz newsletter


Szczególnie polecamy




Jak powstał język

Jak powstał język
Daniel L. Everett
               Warszawa 2019


Zwrotnice dziejów

Zwrotnice dziejów
Andrzej Chwalba
Wojciech Harpula
Kraków 2018


Polscy terroryści i zamachowcy

Polscy terroryści
i zamachowcy
Sławomir Koper
Warszawa 2018


Czapkins

Czapkins. Historia Tomka Mackiewicza
Dominik Szczepański
Warszawa 2018


Couchserfing w Rosji

Couchserfing w Rosji
Stephen Orth
Kraków 2018


Początki prawie wszystkiego

Początki (prawie) wszystkiego
Graham Lawton
Kraków 2018


Oscary

Oscary
Katarzyna Czajka-Kominiarczuk
Warszawa 2019

Wanda Rutkiewicz

Wanda Rutkiewicz 
Jeszcze tylko jeden szczyt
Elżbieta Sieradzińska
Warszawa 2018

Pokaz

25.67 zł

Rabat: 8.33 zł
Cena katalogowa: 34.00 zł
Dodaj do koszyka



Dostępne od: do 48h

Poleć znajomym

KSIĄŻKA

Organizacja pracy w hotelarstwie Podręcznik. Technikum Szkoła policealna

Mitura Elżbieta, Koniuszewska Elżbieta
seria: EDUKACJA
Wydawca: DIFIN
Rok wydania: 2017
Miejsce wydania: Warszawa
Stron: 360
Format: 16.0x23.0cm
Oprawa: miękka
ISBN: 9788376411118

Opis:

Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów techników i szkół policealnych, a także dla wszystkich osób zainteresowanych pracą w hotelarstwie. Został napisany zgodnie z nową podstawą programową dla zawodu technik hotelarstwa. Jest to rozszerzona wersja podręcznika Hotelarstwo. Organizacja i technika pracy. Jego główne cele i zalety to przystępne omówienie zasad funkcjonowania rynku hotelarskiego i przedsiębiorstwa, jakim jest hotel, a przede wszystkim - przygotowanie ucznia do egzaminu zawodowego. Liczne ćwiczenia służą kształtowaniu przewidzianych w programie, potrzebnych w tym zawodzie umiejętności, postaw oraz zachowań, pozwalają na praktyczne przyswajanie wiedzy i sprawdzanie na bieżąco efektów nauczania. Książka ma jasny, przejrzysty układ; zrozumienie tematów ułatwiają liczne wykresy i tabele. Zamieszczono też słowniczek pojęć powiązanych tematycznie z hotelarstwem.

Klienci, którzy kupili Organizacja pracy w hotelarstwie Podręcznik. … wybrali również:

Kucharczyk Małgorzata, Mitura Elżbieta - Ekonomia i prawo w hotelarstwie Podręcznik. Technikum Szkoła policealna
-25%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Kucharczyk Małgorzata, Mitura Elżbieta
Wydawca: DIFIN
Rok wydania: 2013
Stron: 248
30.00 zł
22.65 zł
Dodaj do koszyka
Arkadiusz Janicki - WOS LO 1 W centrum uwagi ZP w.2015 NE
-5%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Arkadiusz Janicki
Wydawca: NOWA ERA
Rok wydania: 2015
Stron: 256
32.90 zł
31.26 zł
Dodaj do koszyka
praca zbiorowa - WOK LO Spotkania z kulturą podr. w.2015 NE
-15%
+ do schowka
KSIĄŻKA
praca zbiorowa
Wydawca: NOWA ERA
Rok wydania: 2015
Stron: 208
33.90 zł
28.98 zł
Dodaj do koszyka
Aleksandra Lewandowska - Techniki pracy w hotel. Kwal T.12 ćw cz.2 REA-WSiP
-10%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Aleksandra Lewandowska
Wydawca: WSiP
Rok wydania: 2015
Stron: 196
36.90 zł
33.21 zł
Dodaj do koszyka
 
1
|
2
|
3
 

Recenzje i oceny

Brak recenzji!

Dodaj swoją recenzję i ocenę

Twoja ocena:

Twój podpis:
Dodaj recenzję


Znajdujesz się w dziale Podręczniki
Aktualnie oglądasz produkt Organizacja pracy w hotelarstwie Podręcznik. Technikum Szkoła policealna - Mitura Elżbieta, Koniuszewska Elżbieta
W każdej chwili moźesz przejść do innych produktów z kategorii Liceum/Technikum » Liceum/Technikum - zawodowe
Zawsze możesz przejrzeć dział Nowości lub zobaczyć, co wkrótce ukaże się w naszej księgarni internetowej, czyli przejść do działu Zapowiedzi
tel/fax +81 537 65 10