X
Aby zapewnić najwyższy komfort użytkowania wykorzystujemy informacje przechowywane w przeglądarce internetowej. Sprawdź Politykę Prywatności.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Wartość:
Twój koszyk: Produktów (0)

Książka Tygodnia

Jerzy Pieróg - Prawo zamówień publicznych. Komentarz w.14
-16%
+ do schowka
299.00 zł
249.69 zł
Dodaj do koszyka
Rabat: 49.31 zł
Cena katalogowa: 299.00 zł
Dostępność: do 48h
KSIĄŻKA
Jerzy Pieróg
Wydawca: C.H. BECK
Rok wydania: 2017
Miejsce wydania: 1058
Stron: 900
 
Dołącz do nas na Facebboku
Nasz newsletter


Szczególnie polecamy




Córki Wawelu

Córki Wawelu
Anna Brzezińska
 
Kraków 2017


Himalaistki

Himalaistki
Mariusz Sepioło
Kraków 2017


Labirynt duchów

Labirynt duchów
Carlos Ruiz Zafon
 
Warszawa 2017


Smakoterapia

Smakoterapia
Iwona Zasuwa
 
Warszawa 2017


Wszechświat w twojej dłoni

Wszechświat w twojej dłoni
Christophe Galfard
 
Kraków 2017


Duchowe życie zwierząt

Duchowe życie zwierząt
Peter Wohlleben
 
Kraków 2017


Lem. Życie nie z tej ziemi

Lem. Życie nie z tej ziemi
Wojciech Orliński
  2017

Gombrowicz, Ja, geniusz

Gombrowicz. Ja, geniusz
Klementyna Suchanow
2017

Pokaz

25.67 zł

Rabat: 8.33 zł
Cena katalogowa: 34.00 zł
Dodaj do koszyka



Dostępne od: do 48h

Poleć znajomym

KSIĄŻKA

Organizacja pracy w hotelarstwie Podręcznik. Technikum Szkoła policealna

Mitura Elżbieta, Koniuszewska Elżbieta
seria: EDUKACJA
Wydawca: DIFIN
Rok wydania: 2016
Miejsce wydania: Warszawa
Stron: 360
Format: 16.0x23.0cm
Oprawa: miękka
ISBN: 9788376411118

Opis:

Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów techników i szkół policealnych, a także dla wszystkich osób zainteresowanych pracą w hotelarstwie. Został napisany zgodnie z nową podstawą programową dla zawodu technik hotelarstwa. Jest to rozszerzona wersja podręcznika Hotelarstwo. Organizacja i technika pracy. Jego główne cele i zalety to przystępne omówienie zasad funkcjonowania rynku hotelarskiego i przedsiębiorstwa, jakim jest hotel, a przede wszystkim - przygotowanie ucznia do egzaminu zawodowego. Liczne ćwiczenia służą kształtowaniu przewidzianych w programie, potrzebnych w tym zawodzie umiejętności, postaw oraz zachowań, pozwalają na praktyczne przyswajanie wiedzy i sprawdzanie na bieżąco efektów nauczania. Książka ma jasny, przejrzysty układ; zrozumienie tematów ułatwiają liczne wykresy i tabele. Zamieszczono też słowniczek pojęć powiązanych tematycznie z hotelarstwem.

Klienci, którzy kupili Organizacja pracy w hotelarstwie Podręcznik. … wybrali również:

Romaniuk Małgorzata - Podstawy prawa administracyjnego
-25%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Romaniuk Małgorzata
Wydawca: DIFIN
Rok wydania: 2015
Stron: 160
30.00 zł
22.65 zł
Dodaj do koszyka
Orr Gabrielle - Kroniki Akaszy. Jesteś cudem! Zrozumienie własnej mocy
-36%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Orr Gabrielle
Wydawca: Kos
Rok wydania: 2017
Stron: 224
37.00 zł
23.53 zł
Dodaj do koszyka
Janicka Iwona - Poznać przeszłość Rządzący i rządzeni Podręcznik do historii i społeczeństwa. Szkoła ponadgimnazjalna
-11%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Janicka Iwona
Wydawca: NOWA ERA
Rok wydania: 2015
Stron: 140
21.90 zł
19.60 zł
Dodaj do koszyka
Aleksandra Lewandowska - Techniki pracy w hotel. Kwal T.12 ćw cz.2 REA-WSiP
-15%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Aleksandra Lewandowska
Wydawca: WSiP
Rok wydania: 2015
Stron: 196
43.00 zł
36.55 zł
Dodaj do koszyka
 
1
|
2
|
3
 

Recenzje i oceny

Brak recenzji!

Dodaj swoją recenzję i ocenę

Twoja ocena:

Twój podpis:
Dodaj recenzję


Znajdujesz się w dziale Podręczniki
Aktualnie oglądasz produkt Organizacja pracy w hotelarstwie Podręcznik. Technikum Szkoła policealna - Mitura Elżbieta, Koniuszewska Elżbieta
W każdej chwili moźesz przejść do innych produktów z kategorii Liceum/Technikum » Liceum/Technikum - zawodowe
Zawsze możesz przejrzeć dział Nowości lub zobaczyć, co wkrótce ukaże się w naszej księgarni internetowej, czyli przejść do działu Zapowiedzi
tel/fax +81 537 65 10