X
Aby zapewnić najwyższy komfort użytkowania wykorzystujemy informacje przechowywane w przeglądarce internetowej. Sprawdź Politykę Prywatności.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Wartość:
Twój koszyk: Produktów (0)

Książka Tygodnia

prof. Jerzy Bralczyk - Pakiet: W drogę!!!, Do domu!!!, Jeść!!!
-38%
+ do schowka
149.90 zł
92.79 zł
Dodaj do koszyka
Rabat: 57.11 zł
Cena katalogowa: 149.90 zł
Dostępność: do 48h
KSIĄŻKA
prof. Jerzy Bralczyk
Wydawca: Bosz
Rok wydania: 2021
Miejsce wydania: 128
Stron: 592
 
Dołącz do nas na Facebboku
Nasz newsletter


Szczególnie polecamy



Kraków 2021


Gadka. W sześćdziesiąt języków dookoła Europy

Gadka. W sześćdziesiąt języków dookoła Europy
Dorren Gaston
Kraków 2021


Irak. Piekło w raju

Irak. Piekło w raju
Smoleński Paweł
Sękowa 2021


Sekretne życie mózgu nastolatka

Sekretne życie mózgu nastolatka
Blackemore Sarah-Jayne
Maksymowicz-Hamann Jowita
Warszawa 2021


Gierek i jego czerwony dwór

Gierek i jego czerwony dwór
Kienzler Iwona
Warszawa 2021


Podpis w komórce

Podpis w komórce
Meyer Stephen C.
Warszawa 2021

Sztuka odpoczynku

Sztuka odpoczynku
Hammond Claudia
Smoleńska Elżbieta
Warszawa 2021

Pokaz

35.73 zł

Rabat: 6.07 zł
Cena katalogowa: 41.80 zł
Dodaj do koszyka



Dostępne od: do 48h

Poleć znajomym

KSIĄŻKA

Organizacja produkcji gastronomicznej NPP WSIP

Anna Kmiołek
Wydawca: WSiP
Rok wydania: 2013
Wydanie: 1
Miejsce wydania: Warszawa
Stron: 152
Format: 56.0x13.0cm
ISBN: 9788302135934

Opis:

Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.15 (Organizacja produkcji gastronomicznej). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do planowania produkcji, kontrolowania procesów produkcji oraz oceny jakości sporządzonych potraw, a także opracowania kart menu, obliczania zapotrzebowania na surowce i półprodukty, kalkulowania cen potraw i napojów oraz opracowania receptur gastronomicznych. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami i ćwiczeniami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.

Klienci, którzy kupili Organizacja produkcji gastronomicznej … wybrali również:

Ewa Kościelniak-Walewska - J. Niemiecki 1 #trends ćw. NE
-15%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Ewa Kościelniak-Walewska
Wydawca: NOWA ERA
Rok wydania: 2019
Stron: 108
35.90 zł
30.69 zł
Dodaj do koszyka
Marcin Pawlak, Adam Szweda - Historia LO 1 Poznać przeszłość Podr. ZP 2019 NE
-15%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Marcin Pawlak, Adam Szweda
Wydawca: NOWA ERA
Rok wydania: 2019
Stron: 336
45.50 zł
38.90 zł
Dodaj do koszyka
Danuta Słoma, Jarosław Słoma - Edukacja dla bez. LO Żyję i działam ćw. w.2019 NE
-15%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Danuta Słoma, Jarosław Słoma
Wydawca: NOWA ERA
Rok wydania: 2019
Stron: 112
21.50 zł
18.38 zł
Dodaj do koszyka
Marek Guzik, Ryszard Kozik, Renata Matuszewska, W - Biologia LO 1 Na czasie... Podr ZR NPP 2019 NE
-15%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Marek Guzik, Ryszard Kozik, Renata Matuszewska, W
Wydawca: NOWA ERA
Rok wydania: 2019
Stron: 240
50.50 zł
43.17 zł
Dodaj do koszyka
 
1
|
2
|
3
 

Recenzje i oceny

Brak recenzji!

Dodaj swoją recenzję i ocenę

Twoja ocena:

Twój podpis:
Dodaj recenzję


Znajdujesz się w dziale Podręczniki
Aktualnie oglądasz produkt Organizacja produkcji gastronomicznej NPP WSIP - Anna Kmiołek
W każdej chwili moźesz przejść do innych produktów z kategorii Liceum/Technikum » Liceum/Technikum - klasa 1 po szkole podstawowej
Zawsze możesz przejrzeć dział Nowości lub zobaczyć, co wkrótce ukaże się w naszej księgarni internetowej, czyli przejść do działu Zapowiedzi
tel/fax 81 537 65 10