X
Aby zapewnić najwyższy komfort użytkowania wykorzystujemy informacje przechowywane w przeglądarce internetowej. Sprawdź Politykę Prywatności.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Wartość:
Twój koszyk: Produktów (0)

Książka Tygodnia

Gliniecki Bartłomiej, red.Osajda Konrad - Ustawa deweloperska. Komentarz
-15%
+ do schowka
199.00 zł
170.13 zł
Dodaj do koszyka
Rabat: 28.87 zł
Cena katalogowa: 199.00 zł
Dostępność: do 48h
KSIĄŻKA
Gliniecki Bartłomiej, red.Osajda Konrad
Wydawca: C.H. BECK
Rok wydania: 2022
Stron: 450
 
Dołącz do nas na Facebboku
Nasz newsletter


Szczególnie polecamy




Liczby nie kłamią

Liczby nie kłamią
Vaclav Smil
Kraków 2022


Dekalog leczenia depresji

Dekalog leczenia depresji
Marcin Siwek
Warszawa 2021


Fakty muszą zatańczyć

Fakty muszą zatańczyć
Mariusz Szczygieł
Warszawa 2022


Kwantechizm 2.0, czyli klatka na ludzi

Kwantechizm 2.0, czyli klatka na ludzi
Andrzej Dragan
Kraków 2022


Przypadkowe odkrycia medyczne

Przypadkowe odkrycia medyczne
Robert W.Winters
Zuzanna Lamża
Poznań 2022


Filozofia. Przewodnik dla lubiących rozkminiać bez bólu

Filozofia. Przewodnik dla ludzi lubiących rozkminiać bez bólu
Paul Kleinman
Andrzej Hildebrandt
Warszawa 2022


Poza porządek. Kolejne 12 zasad

Poza porządek. Kolejne
12 życiowych zasad
Jordan B.Peterson
Wrocław 2021

Pokaz

38.90 zł

Rabat: 6.60 zł
Cena katalogowa: 45.50 zł
Dodaj do koszyka



Dostępne od: do 48h

Poleć znajomym

KSIĄŻKA

Organizacja produkcji gastronomicznej NPP WSIP

Anna Kmiołek
Wydawca: WSiP
Rok wydania: 2013
Wydanie: 1
Miejsce wydania: Warszawa
Stron: 152
Format: 56.0x13.0cm
ISBN: 9788302135934

Opis:

Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.15 (Organizacja produkcji gastronomicznej). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do planowania produkcji, kontrolowania procesów produkcji oraz oceny jakości sporządzonych potraw, a także opracowania kart menu, obliczania zapotrzebowania na surowce i półprodukty, kalkulowania cen potraw i napojów oraz opracowania receptur gastronomicznych. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami i ćwiczeniami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.

Klienci, którzy kupili Organizacja produkcji gastronomicznej … wybrali również:

St. Krzyżaniak, A. Niemczyk, J. Majewski, P. Andr - Organizacja i monitorowanie procesów magazyn. ILIM
-18%
+ do schowka
KSIĄŻKA
St. Krzyżaniak, A. Niemczyk, J. Majewski, P. Andr
Wydawca: Instytut Logistyki i Magazynowania
Rok wydania: 2014
Miejsce wydania: 3
Stron: 506
79.00 zł
64.77 zł
Dodaj do koszyka
Grzybowska Katarzyna - Gospodarka zapasami i magazynem Część 2 Zarządzanie magazynem. Podręcznik Technikum Szkoła policealna. Technik logistyk
-25%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Grzybowska Katarzyna
Wydawca: DIFIN
Rok wydania: 2022
Miejsce wydania: 189
Stron: 240
30.00 zł
22.65 zł
Dodaj do koszyka
Hanna Kunachowicz, Irena Nadolna, Beata Przygoda, - Zasady żywienia człowieka w.2013 WSiP
-15%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Hanna Kunachowicz, Irena Nadolna, Beata Przygoda,
Wydawca: WSiP
Rok wydania: 2013
Miejsce wydania: 189
Stron: 304
50.45 zł
43.13 zł
Dodaj do koszyka
Zieliński Andrzej - Konstrukcja nadwozi samochodów osobowych...
-19%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Zieliński Andrzej
Wydawca: Wydawnictwa Komunikacji i Łączności
Rok wydania: 2008
Miejsce wydania: 189
Stron: 474
51.45 zł
41.78 zł
Dodaj do koszyka
 
1
|
2
|
3
 

Recenzje i oceny

Brak recenzji!

Dodaj swoją recenzję i ocenę

Twoja ocena:

Twój podpis:
Dodaj recenzję


Znajdujesz się w dziale Podręczniki
Aktualnie oglądasz produkt Organizacja produkcji gastronomicznej NPP WSIP - Anna Kmiołek
W każdej chwili moźesz przejść do innych produktów z kategorii Liceum/Technikum - zawodowe
Zawsze możesz przejrzeć dział Nowości lub zobaczyć, co wkrótce ukaże się w naszej księgarni internetowej, czyli przejść do działu Zapowiedzi
tel/fax 81 537 65 10