X
Aby zapewnić najwyższy komfort użytkowania wykorzystujemy informacje przechowywane w przeglądarce internetowej. Sprawdź Politykę Prywatności.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Wartość:
Twój koszyk: Produktów (0)
Dołącz do nas na Facebboku
Nasz newsletter

Pokaz

41.23 zł

Rabat: 7.97 zł
Cena katalogowa: 49.20 zł
Dodaj do koszyka



Dostępne od: do 48h

Poleć znajomym

KSIĄŻKA

Pracownia organizacji żywienia Kwalifikacja T.15 Praktyczna nauka zawodu. Technik żywienia i usług gastronomicznych

Duda Joanna, Krzywda Sebastian
seria: PRAKTYCZNA NAUKA ZAWODU
Wydawca: WSiP
Rok wydania: 2019
Wydanie: 2
Miejsce wydania:
Stron: 160
Format: 20.5x29.0cm
Oprawa: miękka
ISBN: 9788302149764

Opis:

Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu pierwszej i drugiej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i ocena żywienia. Organizowanie produkcji gastronomicznej). Każdy rozdział publikacji zawiera krótki wstęp teoretyczny oraz karty pracy z zadaniami. Różnorodne ćwiczenia ułatwią nauczycielowi prowadzenie zajęć w szkolnej pracowni, a uczniowi pozwolą wyszlifować potrzebne umiejętności. Zadania skonstruowane są tak, by wyrobić nawyk myślenia i starannego wykonywania poleceń. Publikacja zachęca ucznia do wnikliwej i uczciwej oceny własnych umiejętności. Może także stanowić cenny materiał ćwiczeniowy i powtórzeniowy dla osób przystępujących eksternistycznie do egzaminu zawodowego.

Klienci, którzy kupili Pracownia organizacji żywienia Kwalifikacja … wybrali również:

Malarz Roman, Więckowski Marek - Oblicza geografii 1 Podręcznik Zakres podstawowy. Szkoła ponadpodstawowa
-17%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Malarz Roman, Więckowski Marek
Wydawca: NOWA ERA
Rok wydania: 2019
Stron: 176
42.50 zł
35.44 zł
Dodaj do koszyka
Hassa Romuald, Mrzigod Aleksandra, Mrzigod Janusz - To jest chemia 1 Podręcznik zakres podstawowy. Szkoła ponadpodstawowa
-17%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Hassa Romuald, Mrzigod Aleksandra, Mrzigod Janusz
Wydawca: NOWA ERA
Rok wydania: 2020
Stron: 320
44.49 zł
37.10 zł
Dodaj do koszyka
Jarosław Słoma - Edukacja dla bez. LO Żyję i działam Podr w.2019 NE
-15%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Jarosław Słoma
Wydawca: NOWA ERA
Rok wydania: 2019
Stron: 184
36.50 zł
30.88 zł
Dodaj do koszyka
Kamińska-Radomska Irena - Współczesna etykieta biznesu w codziennej praktyce w Polsce
-15%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Kamińska-Radomska Irena
Wydawca: wydawnictwo uniwersytetu warszawskiego
Rok wydania: 2019
Stron: 246
30.00 zł
25.50 zł
Dodaj do koszyka
 
1
|
2
|
3
 

Recenzje i oceny

Brak recenzji!

Dodaj swoją recenzję i ocenę

Twoja ocena:

Twój podpis:
Dodaj recenzję


Znajdujesz się w dziale Podręczniki
Aktualnie oglądasz produkt Pracownia organizacji żywienia Kwalifikacja T.15 Praktyczna nauka zawodu. Technik żywienia i usług gastronomicznych - Duda Joanna, Krzywda Sebastian
W każdej chwili moźesz przejść do innych produktów z kategorii Liceum/Technikum » Liceum/Technikum - klasa 1 po szkole podstawowej
Zawsze możesz przejrzeć dział Nowości lub zobaczyć, co wkrótce ukaże się w naszej księgarni internetowej, czyli przejść do działu Zapowiedzi
tel/fax 81 537 65 10