X
Aby zapewnić najwyższy komfort użytkowania wykorzystujemy informacje przechowywane w przeglądarce internetowej. Sprawdź Politykę Prywatności.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Wartość:
Twój koszyk: Produktów (0)

Książka Tygodnia

Aleksander Kaźmierski - Meritum. Podatki 2020
-23%
+ do schowka
259.00 zł
200.70 zł
Dodaj do koszyka
Rabat: 58.30 zł
Cena katalogowa: 259.00 zł
Dostępność: do 48h
KSIĄŻKA
Aleksander Kaźmierski
Wydawca: Wolters Kluwer
Rok wydania: 2019
Miejsce wydania: 1
Stron: 2592
 
Dołącz do nas na Facebboku
Nasz newsletter

Pokaz

25.67 zł

Rabat: 8.33 zł
Cena katalogowa: 34.00 zł
Dodaj do koszyka



Dostępne od: 4-5 dni roboczych

Poleć znajomym

KSIĄŻKA

Przedsiębiorstwo gastronomiczne podręcznik. Technikum, szkoła policealna

Kozłecka Barbara, Osowska Krystyna
Wydawca: DIFIN
Rok wydania: 2012
Miejsce wydania: Warszawa
Stron: 288
Format: 16.0x23.0cm
Oprawa: miękka
ISBN: 9788376414454

Opis:

Podręcznik został napisany zgodnie z programem nauczania oraz ze standardami wymagań egzaminacyjnych do przedmiotu technik żywienia i gospodarstwa domowego nr 321[10]MEN/2009.02.02. Treści zawarte w podręczniku zawierają informacje niezbędne do założenia i prowadzenia przedsiębiorstwa gastronomicznego. W pozycji zawarto najnowsze uregulowania prawne. Podręcznik zawiera treści z wielu dziedzin, m.in. z: ekonomii i prawa, marketingu, pracy biurowej, rachunkowości oraz gastronomii. Wiedza uzyskana dzięki tej książce ma walory praktyczne. Przykłady zawarte w tej publikacji zostały zaczerpnięte z materiałów wewnętrznych przedsiębiorstwa gastronomicznego funkcjonującego na rynku. Uwzględniono więc realia rynkowe, z jakimi spotyka się na co dzień firma, która działa w tej branży. Całość podręcznika została podzielona na siedem rozdziałów, w których omówiono zagadnienia z różnych dziedzin nauki. Rozdział 1. zawiera podstawowe informacje związane z prowadzeniem działalności gospodarczej w realiach gospodarki rynkowej. Zagadnienia związane z majątkiem firmy, jego finansowaniem oraz obowiązującą dokumentacją zawarte są w rozdziale 2. Cennym uzupełnieniem tego rozdziału są również przykłady i ćwiczenia pokazujące, jak gospodarować w firmie, aby osiągnąć zyski. Jak sprzedać swoje produkty, czyli zagadnienia marketingu w gastronomii zostały omówione w rozdziale trzecim. Zarządzanie przedsiębiorstwem gastronomicznym z uwzględnieniem czynników ludzkiego i organizacyjnego stanowi tematykę rozdziału 4. i 5. Ostatnie dwa rozdziały zostały poświęcone rynkowi pracy i procesom integracyjnym w różnych wymiarach.

Klienci, którzy kupili Przedsiębiorstwo gastronomiczne podręcznik. … wybrali również:

Cybulska Daria, Kij Andrzej, Ligaj Magda - Organizowanie i monitorowanie przepływu zasobów i informacji w procesie produkcji Podręcznik do nauki zawodu technik logistyk Kwalifikacja A.30.1. Szkoła ponadgimnazjalna
-10%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Cybulska Daria, Kij Andrzej, Ligaj Magda
Wydawca: WSiP
Rok wydania: 2014
Stron: 240
36.90 zł
33.39 zł
Dodaj do koszyka
Barbara Halska, Paweł Bensel - Kwalifikacja EE.08 cz.3 HELION
-15%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Barbara Halska, Paweł Bensel
Wydawca: HELION
Rok wydania: 2018
Stron: 224
37.95 zł
32.26 zł
Dodaj do koszyka
praca zbiorowa - Egzamin zawodowy. Technik sterylizacji medycznej
-11%
+ do schowka
KSIĄŻKA
praca zbiorowa
Wydawca: Esan
Rok wydania: 2017
Stron: 148
25.00 zł
22.32 zł
Dodaj do koszyka
Urszula Łatka - Organizacja i technika pracy biurowej WSiP
-10%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Urszula Łatka
Wydawca: WSiP
Rok wydania: 2013
Stron: 312
36.90 zł
33.39 zł
Dodaj do koszyka
 
1
|
2
|
3
 

Recenzje i oceny

Brak recenzji!

Dodaj swoją recenzję i ocenę

Twoja ocena:

Twój podpis:
Dodaj recenzję


Znajdujesz się w dziale Podręczniki
Aktualnie oglądasz produkt Przedsiębiorstwo gastronomiczne podręcznik. Technikum, szkoła policealna - Kozłecka Barbara, Osowska Krystyna
W każdej chwili moźesz przejść do innych produktów z kategorii Liceum/Technikum » Liceum/Technikum - zawodowe
Zawsze możesz przejrzeć dział Nowości lub zobaczyć, co wkrótce ukaże się w naszej księgarni internetowej, czyli przejść do działu Zapowiedzi
tel/fax 81 537 65 10