X
Aby zapewnić najwyższy komfort użytkowania wykorzystujemy informacje przechowywane w przeglądarce internetowej. Sprawdź Politykę Prywatności.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Wartość:
Twój koszyk: Produktów (0)

Książka Tygodnia

prof. Jerzy Bralczyk - Pakiet: W drogę!!!, Do domu!!!, Jeść!!!
-38%
+ do schowka
149.90 zł
92.79 zł
Dodaj do koszyka
Rabat: 57.11 zł
Cena katalogowa: 149.90 zł
Dostępność: do 48h
KSIĄŻKA
prof. Jerzy Bralczyk
Wydawca: Bosz
Rok wydania: 2021
Miejsce wydania: 128
Stron: 592
 
Dołącz do nas na Facebboku
Nasz newsletter


Szczególnie polecamy



Kraków 2021


Gadka. W sześćdziesiąt języków dookoła Europy

Gadka. W sześćdziesiąt języków dookoła Europy
Dorren Gaston
Kraków 2021


Irak. Piekło w raju

Irak. Piekło w raju
Smoleński Paweł
Sękowa 2021


Sekretne życie mózgu nastolatka

Sekretne życie mózgu nastolatka
Blackemore Sarah-Jayne
Maksymowicz-Hamann Jowita
Warszawa 2021


Gierek i jego czerwony dwór

Gierek i jego czerwony dwór
Kienzler Iwona
Warszawa 2021


Podpis w komórce

Podpis w komórce
Meyer Stephen C.
Warszawa 2021

Sztuka odpoczynku

Sztuka odpoczynku
Hammond Claudia
Smoleńska Elżbieta
Warszawa 2021

Pokaz

41.00 zł

Rabat: 6.96 zł
Cena katalogowa: 47.96 zł
Dodaj do koszyka



Dostępne od: do 48h

Poleć znajomym

KSIĄŻKA

Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 2

Anna Kmiołek
Wydawca: WSiP
Rok wydania: 2013
Wydanie: 1
Miejsce wydania: Warszawa
Stron: 183
Format: 56.0x13.0cm
ISBN: 9788302135897

Opis:


Podręcznik do nauki zawodów kucharzoraz technik żywienia i usług gastronomicznychrealizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.6(Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do przygotowywania przekąsek, zup, deserów, napojów zimnych, gorących i alkoholowych, potraw dietetycznych, narodowych, regionalnych oraz posiłków codziennych i okolicznościowych. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami, ćwiczeniami i kolorowymi ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.

Klienci, którzy kupili Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów … wybrali również:

Anna Kmiołek - Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 1
-15%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Anna Kmiołek
Wydawca: WSiP
Rok wydania: 2013
Stron: 344
57.82 zł
49.43 zł
Dodaj do koszyka
Franciszek Bereźnicki - Dydaktyka szkolna dla kandydatów na nauczycieli
-34%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Franciszek Bereźnicki
Wydawca: Impuls
Rok wydania: 2018
Stron: 284
48.00 zł
31.87 zł
Dodaj do koszyka
Rosalee de la Foret - Alchemia ziół i przypraw. Uzdrawiaj tym, co masz..
-36%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Rosalee de la Foret
Wydawca: Vital
Rok wydania: 2017
Stron: 440
89.80 zł
57.56 zł
Dodaj do koszyka
praca zbiorowa - Pacjent INNY wyzwaniem opieki medycznej
-33%
+ do schowka
KSIĄŻKA
praca zbiorowa
Wydawca: Silva Rerum
Rok wydania: 2016
Stron: 800
129.00 zł
86.95 zł
Dodaj do koszyka
 
1
|
2
|
3
 

Recenzje i oceny

Brak recenzji!

Dodaj swoją recenzję i ocenę

Twoja ocena:

Twój podpis:
Dodaj recenzję


Znajdujesz się w dziale Podręczniki
Aktualnie oglądasz produkt Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 2 - Anna Kmiołek
W każdej chwili moźesz przejść do innych produktów z kategorii Liceum/Technikum » Liceum/Technikum - zawodowe
Zawsze możesz przejrzeć dział Nowości lub zobaczyć, co wkrótce ukaże się w naszej księgarni internetowej, czyli przejść do działu Zapowiedzi
tel/fax 81 537 65 10