X
Aby zapewnić najwyższy komfort użytkowania wykorzystujemy informacje przechowywane w przeglądarce internetowej. Sprawdź Politykę Prywatności.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Wartość:
Twój koszyk: Produktów (0)

Książka Tygodnia

Gliniecki Bartłomiej, red.Osajda Konrad - Ustawa deweloperska. Komentarz
-15%
+ do schowka
199.00 zł
170.13 zł
Dodaj do koszyka
Rabat: 28.87 zł
Cena katalogowa: 199.00 zł
Dostępność: do 48h
KSIĄŻKA
Gliniecki Bartłomiej, red.Osajda Konrad
Wydawca: C.H. BECK
Rok wydania: 2022
Miejsce wydania: 1
Stron: 450
 
Dołącz do nas na Facebboku
Nasz newsletter


Szczególnie polecamy




Liczby nie kłamią

Liczby nie kłamią
Vaclav Smil
Kraków 2022


Dekalog leczenia depresji

Dekalog leczenia depresji
Marcin Siwek
Warszawa 2021


Fakty muszą zatańczyć

Fakty muszą zatańczyć
Mariusz Szczygieł
Warszawa 2022


Kwantechizm 2.0, czyli klatka na ludzi

Kwantechizm 2.0, czyli klatka na ludzi
Andrzej Dragan
Kraków 2022


Przypadkowe odkrycia medyczne

Przypadkowe odkrycia medyczne
Robert W.Winters
Zuzanna Lamża
Poznań 2022


Filozofia. Przewodnik dla lubiących rozkminiać bez bólu

Filozofia. Przewodnik dla ludzi lubiących rozkminiać bez bólu
Paul Kleinman
Andrzej Hildebrandt
Warszawa 2022


Poza porządek. Kolejne 12 zasad

Poza porządek. Kolejne
12 życiowych zasad
Jordan B.Peterson
Wrocław 2021

Pokaz

43.13 zł

Rabat: 7.32 zł
Cena katalogowa: 50.45 zł
Dodaj do koszyka



Dostępne od: do 48h

Poleć znajomym

KSIĄŻKA

Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 2

Anna Kmiołek
Wydawca: WSiP
Rok wydania: 2013
Wydanie: 1
Miejsce wydania: Warszawa
Stron: 183
Format: 56.0x13.0cm
ISBN: 9788302135897

Opis:


Podręcznik do nauki zawodów kucharzoraz technik żywienia i usług gastronomicznychrealizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.6(Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do przygotowywania przekąsek, zup, deserów, napojów zimnych, gorących i alkoholowych, potraw dietetycznych, narodowych, regionalnych oraz posiłków codziennych i okolicznościowych. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami, ćwiczeniami i kolorowymi ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.

Klienci, którzy kupili Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów … wybrali również:

Fleischer Ewa - Język angielski zawodowy w branży stomatologicznej
-24%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Fleischer Ewa
Wydawca: Edicon
Rok wydania: 2022
Stron: 289
90.00 zł
68.13 zł
Dodaj do koszyka
praca zbiorowa - Relacje interpersonalne. Proces porozumiewania się
-35%
+ do schowka
KSIĄŻKA
praca zbiorowa
Wydawca: Rebis
Rok wydania: 2018
Stron: 524
89.00 zł
58.12 zł
Dodaj do koszyka
Franciszek Bereźnicki - Dydaktyka szkolna dla kandydatów na nauczycieli
-35%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Franciszek Bereźnicki
Wydawca: Impuls
Rok wydania: 2018
Stron: 284
48.00 zł
31.44 zł
Dodaj do koszyka
Anna Kmiołek - Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 1
-15%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Anna Kmiołek
Wydawca: WSiP
Rok wydania: 2013
Stron: 344
61.50 zł
52.58 zł
Dodaj do koszyka
 
1
|
2
|
3
 

Recenzje i oceny

Brak recenzji!

Dodaj swoją recenzję i ocenę

Twoja ocena:

Twój podpis:
Dodaj recenzję


Znajdujesz się w dziale Podręczniki
Aktualnie oglądasz produkt Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 2 - Anna Kmiołek
W każdej chwili moźesz przejść do innych produktów z kategorii Liceum/Technikum - zawodowe
Zawsze możesz przejrzeć dział Nowości lub zobaczyć, co wkrótce ukaże się w naszej księgarni internetowej, czyli przejść do działu Zapowiedzi
tel/fax 81 537 65 10