X
Aby zapewnić najwyższy komfort użytkowania wykorzystujemy informacje przechowywane w przeglądarce internetowej. Sprawdź Politykę Prywatności.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Wartość:
Twój koszyk: Produktów (0)

Książka Tygodnia

Jerzy Pieróg - Prawo zamówień publicznych. Komentarz w.14
-16%
+ do schowka
299.00 zł
249.69 zł
Dodaj do koszyka
Rabat: 49.31 zł
Cena katalogowa: 299.00 zł
Dostępność: do 48h
KSIĄŻKA
Jerzy Pieróg
Wydawca: C.H. BECK
Rok wydania: 2017
Miejsce wydania: 1058
Stron: 900
 
Dołącz do nas na Facebboku
Nasz newsletter


Szczególnie polecamy




Córki Wawelu

Córki Wawelu
Anna Brzezińska
 
Kraków 2017


Himalaistki

Himalaistki
Mariusz Sepioło
Kraków 2017


Labirynt duchów

Labirynt duchów
Carlos Ruiz Zafon
 
Warszawa 2017


Smakoterapia

Smakoterapia
Iwona Zasuwa
 
Warszawa 2017


Wszechświat w twojej dłoni

Wszechświat w twojej dłoni
Christophe Galfard
 
Kraków 2017


Duchowe życie zwierząt

Duchowe życie zwierząt
Peter Wohlleben
 
Kraków 2017


Lem. Życie nie z tej ziemi

Lem. Życie nie z tej ziemi
Wojciech Orliński
  2017

Gombrowicz, Ja, geniusz

Gombrowicz. Ja, geniusz
Klementyna Suchanow
2017

Pokaz

26.25 zł

Rabat: 3.25 zł
Cena katalogowa: 29.50 zł
Produkt niedostępny

Poleć znajomym

KSIĄŻKA

Technika w produkcji cukierniczej Podręcznik. Zasadnicza szkoła zawodowa, Szkoła policealna

Kocierz Katarzyna
Wydawca: REA
Rok wydania: 2010
Miejsce wydania: Warszawa
Stron: 208
Format: 230x230
Oprawa: miękka
ISBN: 9788375441161

Opis:

Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodach do nauczania zawodu cukiernik na poziomie szkoły zasadniczej i szkoły policealnej.

Klienci, którzy kupili Technika w produkcji cukierniczej Podręcznik. … wybrali również:

Żywienie człowieka zdrowego i chorego Tom 2
-30%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Wydawca: Wydawnictwo Naukowe PWN
Rok wydania: 2017
Miejsce wydania: 189
Stron: 472
64.00 zł
45.11 zł
Dodaj do koszyka
Żywienie człowieka a zdrowie publiczne Tom 3
-30%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Wydawca: Wydawnictwo Naukowe PWN
Rok wydania: 2017
Miejsce wydania: 189
Stron: 406
64.00 zł
45.11 zł
Dodaj do koszyka
Kunachowicz Hanna, Nadolna Irena, Przygoda Beata - Liczmy kalorie
-26%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Kunachowicz Hanna, Nadolna Irena, Przygoda Beata
Wydawca: PZWL
Rok wydania: 2013
Miejsce wydania: 189
Stron: 320
24.00 zł
17.88 zł
Dodaj do koszyka
Bator Julita - Zamień chemię na jedzenie
-34%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Bator Julita
Wydawca: ZNAK
Rok wydania: 2013
Miejsce wydania: 8
Stron: 286
32.90 zł
21.65 zł
Dodaj do koszyka
 
1
|
2
|
3
 

Recenzje i oceny

Brak recenzji!

Dodaj swoją recenzję i ocenę

Twoja ocena:

Twój podpis:
Dodaj recenzję


Znajdujesz się w dziale Podręczniki
Aktualnie oglądasz produkt Technika w produkcji cukierniczej Podręcznik. Zasadnicza szkoła zawodowa, Szkoła policealna - Kocierz Katarzyna
W każdej chwili moźesz przejść do innych produktów z kategorii Pozostałe » Kucharstwo. Żywność. Gastronomia
Zawsze możesz przejrzeć dział Nowości lub zobaczyć, co wkrótce ukaże się w naszej księgarni internetowej, czyli przejść do działu Zapowiedzi
tel/fax +81 537 65 10