X
Aby zapewnić najwyższy komfort użytkowania wykorzystujemy informacje przechowywane w przeglądarce internetowej. Sprawdź Politykę Prywatności.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Wartość:
Twój koszyk: Produktów (0)

Książka Tygodnia

Rafał A. Ziemkiewicz - Złowrogi cień Marszałka
-31%
+ do schowka
44.90 zł
31.21 zł
Dodaj do koszyka
Rabat: 13.69 zł
Cena katalogowa: 44.90 zł
Dostępność: do 48h
KSIĄŻKA
Rafał A. Ziemkiewicz
Wydawca: Fabryka Słów
Rok wydania: 2017
Miejsce wydania: 1058
Stron: 448
 
Dołącz do nas na Facebboku
Nasz newsletter


Szczególnie polecamy




Tu byłem Tony Halik

Tu byłem. Tony Halik
Mirosław Wlekły
Warszawa 2017


Food pharmacy

Food Pharmacy
Lina Nertby Aurell, Mia Clase
Kraków 2017


Magia olewania

Magia olewania
Sara Knight
 
Warszawa 2017


Milczenie

Milczenie
Endo Shusaku
 
Kraków 2017


Wagiel

Wagiel. Jeszcze wszystko będzie możliwe
Wojciech Waglewski
 
Kraków 2017


Pani Einstein

Pani Einstein
Marie Benedict
 
Kraków 2017


Od oddechu do oddechu

Od oddechu do oddechu
Wojciech Młynarski
  Warszawa 2017

Dobranoc Auschwitz

Dobranoc Auschwitz
Aleksandra Wójcik
Maciej Zdziarski
Kraków 2017

Pokaz

13.35 zł

Rabat: 1.65 zł
Cena katalogowa: 15.00 zł
Produkt niedostępny

Poleć znajomym

KSIĄŻKA

Technologia gastronomiczna z towaroznastwem Poradnik metodyczny. technikum

Zielonka Barbara, Przesmycka Anna
Wydawca: REA
Rok wydania: 2006
Miejsce wydania: Warszawa
Stron: 80
Format: 230x230
Oprawa: miękka
ISBN: 9788371416453

Opis:

Poradnik metodyczny dla nauczyciela zawiera: - cele i zadania w nauczaniu technologii gastronomicznej z towaroznawstwem - podział materiału nauczania - nauczycielski plan wynikowy - uwagi do realizacji materiału nauczania - przedmiotowy system sprawdzania i oceniania osiągnięć ucznia - scenariusze lekcji - przykłady - bibliografia.

Klienci, którzy kupili Technologia gastronomiczna z towaroznastwem … wybrali również:

Żywienie człowieka zdrowego i chorego Tom 2
-29%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Wydawca: Wydawnictwo Naukowe PWN
Rok wydania: 2010
Stron: 472
64.00 zł
45.44 zł
Dodaj do koszyka
Zaręba Marek - Leczenie dietą. Wygraj z Candidą!
-37%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Zaręba Marek
Wydawca: Pascal
Rok wydania: 2016
Stron: 320
49.90 zł
31.44 zł
Dodaj do koszyka
Kunachowicz Hanna, Nadolna Irena, Przygoda Beata - Liczmy kalorie
-26%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Kunachowicz Hanna, Nadolna Irena, Przygoda Beata
Wydawca: PZWL
Rok wydania: 2013
Stron: 320
24.00 zł
17.88 zł
Dodaj do koszyka
Bator Julita - Zamień chemię na jedzenie
-34%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Bator Julita
Wydawca: ZNAK
Rok wydania: 2013
Stron: 286
32.90 zł
21.65 zł
Dodaj do koszyka
 
1
|
2
|
3
 

Recenzje i oceny

Brak recenzji!

Dodaj swoją recenzję i ocenę

Twoja ocena:

Twój podpis:
Dodaj recenzję


Znajdujesz się w dziale Podręczniki
Aktualnie oglądasz produkt Technologia gastronomiczna z towaroznastwem Poradnik metodyczny. technikum - Zielonka Barbara, Przesmycka Anna
W każdej chwili moźesz przejść do innych produktów z kategorii Podręczniki. Ćwiczenia i zadania » Podręczniki dla nauczycieli. Pomoce dydaktyczne
Zawsze możesz przejrzeć dział Nowości lub zobaczyć, co wkrótce ukaże się w naszej księgarni internetowej, czyli przejść do działu Zapowiedzi
tel/fax +81 537 65 10