X
Aby zapewnić najwyższy komfort użytkowania wykorzystujemy informacje przechowywane w przeglądarce internetowej. Sprawdź Politykę Prywatności.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Wartość:
Twój koszyk: Produktów (0)

Książka Tygodnia

red. Ireneusz Matusiak - Domeny internetowe. Teoria i praktyka
-23%
+ do schowka
129.00 zł
99.96 zł
Dodaj do koszyka
Rabat: 29.04 zł
Cena katalogowa: 129.00 zł
Dostępność: do 48h
KSIĄŻKA
red. Ireneusz Matusiak
Wydawca: Wolters Kluwer
Rok wydania: 2020
Miejsce wydania: 189
Stron: 528
 
Dołącz do nas na Facebboku
Nasz newsletter

Pokaz

16.92 zł

Rabat: 3.08 zł
Cena katalogowa: 20.00 zł
Dodaj do koszyka



Dostępne od: do 48h

Poleć znajomym

KSIĄŻKA

Towaroznawstwo spożywcze FORMAT-AB

praca zbiorowa pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Wydawca: Format-AB
Rok wydania: 2010
Stron: 192
Format: 56.0x13.0cm
ISBN: 9788389184313

Opis:


Podręcznik pt. "Towaroznawstwo spożywcze" - praca zbiorowa pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny - dla technika technologii żywności już w sprzedaży. Podręcznik otrzymał dopuszczenie do użytku szkolnego.

Spis treści:
Wiadomości wstępne Normy i normalizacja w przetwórstwie żywności Baza surowcowa przetwórstwa spożywczego Składniki żywności Dodatki do żywności Jakość surowców i produktów żywnościowych Opakowania żywności Środki myjące i dezynfekujące wykorzystywane w przetwarzaniu żywności Zastosowanie wody w przetwarzaniu żywności Wymagania higieniczne, bhp oraz ochrony przeciwpożarowej dotyczące obrotu surowcami, dodatkami do żywności oraz materiałami pomocniczymi

Klienci, którzy kupili Towaroznawstwo spożywcze FORMAT-AB wybrali również:

Choroby zakaźne i pasożytnicze
-21%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Wydawca: PZWL
Rok wydania: 2019
Stron: 592
179.00 zł
142.29 zł
Dodaj do koszyka
Rodwell Victor W., Bender David A., Botham  Kathleen M. - Biochemia Harpera Ilustrowana
-21%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Rodwell Victor W., Bender David A., Botham Kathleen M.
Wydawca: PZWL
Rok wydania: 2019
Stron: 1012
249.00 zł
197.93 zł
Dodaj do koszyka
Medycyna estetyczna Podręcznik dla studentów kosmetologii
-21%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Wydawca: PZWL
Rok wydania: 2017
Stron: 600
149.00 zł
118.44 zł
Dodaj do koszyka
Podstawy inżynierii chemicznej i procesowej. Zadania z elementami teorii
-5%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Wydawca: Oficyna Wydawnicza Politechniki Warszawskiej
Rok wydania: 2016
Stron: 214
42.00 zł
39.90 zł
Dodaj do koszyka
 
1
|
2
|
3
 

Recenzje i oceny

Brak recenzji!

Dodaj swoją recenzję i ocenę

Twoja ocena:

Twój podpis:
Dodaj recenzję


Znajdujesz się w dziale Podręczniki
Aktualnie oglądasz produkt Towaroznawstwo spożywcze FORMAT-AB - praca zbiorowa pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
W każdej chwili moźesz przejść do innych produktów z kategorii Liceum/Technikum » Liceum/Technikum - zawodowe
Zawsze możesz przejrzeć dział Nowości lub zobaczyć, co wkrótce ukaże się w naszej księgarni internetowej, czyli przejść do działu Zapowiedzi
tel/fax 81 537 65 10