X
Aby zapewnić najwyższy komfort użytkowania wykorzystujemy informacje przechowywane w przeglądarce internetowej. Sprawdź Politykę Prywatności.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Wartość:
Twój koszyk: Produktów (0)

Książka Tygodnia

Informator Prawniczy 2023, granatowy (format A5)
-23%
+ do schowka
69.00 zł
53.47 zł
Dodaj do koszyka
Rabat: 15.53 zł
Cena katalogowa: 69.00 zł
Dostępność: do 48h
KSIĄŻKA
Wydawca: Wolters Kluwer
Rok wydania: 2022
Miejsce wydania: 1
Stron: 828
 
Dołącz do nas na Facebboku
Nasz newsletter


Szczególnie polecamy




Liczby nie kłamią

Liczby nie kłamią
Vaclav Smil
Kraków 2022


Dekalog leczenia depresji

Dekalog leczenia depresji
Marcin Siwek
Warszawa 2021


Fakty muszą zatańczyć

Fakty muszą zatańczyć
Mariusz Szczygieł
Warszawa 2022


Kwantechizm 2.0, czyli klatka na ludzi

Kwantechizm 2.0, czyli klatka na ludzi
Andrzej Dragan
Kraków 2022


Przypadkowe odkrycia medyczne

Przypadkowe odkrycia medyczne
Robert W.Winters
Zuzanna Lamża
Poznań 2022


Filozofia. Przewodnik dla lubiących rozkminiać bez bólu

Filozofia. Przewodnik dla ludzi lubiących rozkminiać bez bólu
Paul Kleinman
Andrzej Hildebrandt
Warszawa 2022


Poza porządek. Kolejne 12 zasad

Poza porządek. Kolejne
12 życiowych zasad
Jordan B.Peterson
Wrocław 2021

Pokaz

30.62 zł

Rabat: 4.38 zł
Cena katalogowa: 35.00 zł
Dodaj do koszyka



Dostępne od: do 48h

Poleć znajomym

KSIĄŻKA

Towaroznawstwo spożywcze FORMAT-AB

praca zbiorowa pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Wydawca: Format-AB
Rok wydania: 2010
Stron: 192
Format: 56.0x13.0cm
ISBN: 9788389184313

Opis:


Podręcznik pt. "Towaroznawstwo spożywcze" - praca zbiorowa pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny - dla technika technologii żywności już w sprzedaży. Podręcznik otrzymał dopuszczenie do użytku szkolnego.

Spis treści:
Wiadomości wstępne Normy i normalizacja w przetwórstwie żywności Baza surowcowa przetwórstwa spożywczego Składniki żywności Dodatki do żywności Jakość surowców i produktów żywnościowych Opakowania żywności Środki myjące i dezynfekujące wykorzystywane w przetwarzaniu żywności Zastosowanie wody w przetwarzaniu żywności Wymagania higieniczne, bhp oraz ochrony przeciwpożarowej dotyczące obrotu surowcami, dodatkami do żywności oraz materiałami pomocniczymi

Klienci, którzy kupili Towaroznawstwo spożywcze FORMAT-AB wybrali również:

Ambożuk Dorota, Dąbrowski Daniel, Wesołowski Krzysztof - Umowa przewozu osób
-28%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Ambożuk Dorota, Dąbrowski Daniel, Wesołowski Krzysztof
Wydawca: edu-Libri
Rok wydania: 2018
Stron: 170
64.00 zł
46.02 zł
Dodaj do koszyka
Rodwell Victor W., Bender David A., Botham  Kathleen M. - Biochemia Harpera Ilustrowana
-21%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Rodwell Victor W., Bender David A., Botham Kathleen M.
Wydawca: PZWL
Rok wydania: 2022
Stron: 1012
255.00 zł
202.70 zł
Dodaj do koszyka
Gorzelak Grzegorz, Krok Katarzyna - Nowe granice Unii Europejskiej współpraca czy wykluczenie
-24%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Gorzelak Grzegorz, Krok Katarzyna
Wydawca: Scholar
Rok wydania: 2013
Stron: 271
30.45 zł
23.05 zł
Dodaj do koszyka
Uwarunkowania i pomiar stabilności fiskalnej jednostek samorządu terytorialnego
-24%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Wydawca: Wydawnictwo UMCS
Rok wydania: 2019
Stron: 430
39.90 zł
30.52 zł
Dodaj do koszyka
 
1
|
2
|
3
 

Recenzje i oceny

Brak recenzji!

Dodaj swoją recenzję i ocenę

Twoja ocena:

Twój podpis:
Dodaj recenzję


Znajdujesz się w dziale Podręczniki
Aktualnie oglądasz produkt Towaroznawstwo spożywcze FORMAT-AB - praca zbiorowa pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
W każdej chwili moźesz przejść do innych produktów z kategorii Liceum/Technikum - zawodowe
Zawsze możesz przejrzeć dział Nowości lub zobaczyć, co wkrótce ukaże się w naszej księgarni internetowej, czyli przejść do działu Zapowiedzi
tel/fax 81 537 65 10