X
Aby zapewnić najwyższy komfort użytkowania wykorzystujemy informacje przechowywane w przeglądarce internetowej. Sprawdź Politykę Prywatności.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Wartość:
Twój koszyk: Produktów (0)
Dołącz do nas na Facebboku
Nasz newsletter


Szczególnie polecamy



Kraków 2021


Gadka. W sześćdziesiąt języków dookoła Europy

Gadka. W sześćdziesiąt języków dookoła Europy
Dorren Gaston
Kraków 2021


Irak. Piekło w raju

Irak. Piekło w raju
Smoleński Paweł
Sękowa 2021


Sekretne życie mózgu nastolatka

Sekretne życie mózgu nastolatka
Blackemore Sarah-Jayne
Maksymowicz-Hamann Jowita
Warszawa 2021


Gierek i jego czerwony dwór

Gierek i jego czerwony dwór
Kienzler Iwona
Warszawa 2021


Podpis w komórce

Podpis w komórce
Meyer Stephen C.
Warszawa 2021

Sztuka odpoczynku

Sztuka odpoczynku
Hammond Claudia
Smoleńska Elżbieta
Warszawa 2021

Pokaz

30.46 zł

Rabat: 5.17 zł
Cena katalogowa: 35.63 zł
Dodaj do koszyka



Dostępne od: do 48h

Poleć znajomym

KSIĄŻKA

Usługi żywieniowe w hotel. Hotelarstwo T.4 REA

Joanna Duda, Sebastian Krzywda
Wydawca: WSiP
Rok wydania: 2014
Wydanie: 1
Miejsce wydania: Warszawa
Stron: 128
Format: 56.0x13.0cm
ISBN: 9788302147043

Opis:

REA - Usługi żywieniowe w hotelarstwie. HotelarstwoPodręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. Szkoły ponadgimnazjalne. Tom IVPodręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji T.12 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie). Omawia zagadnienia związane z usługami gastronomicznymi. Kładzie duży nacisk na racjonalne odżywianie się, komponowanie jadłospisu, a także wizerunek zawodowy pracownika. Szczegółowo przedstawia rodzaje śniadań serwowanych w hotelu. Na wielu ilustracjach przedstawia wyposażenie sali konsumpcyjnej. Podaje specjalistyczne nazewnictwo hotelarskie francuskie i angielskie. Zawiera liczne praktyczne wskazówki dotyczące nakrywania stołu i prac w przygotowalni kelnerskiej. Przedstawia pożądane zachowania w pracy, dzięki czemu buduje postawę odpowiedzialnego i zaangażowanego pracownika, zwiększając tym samym szanse ucznia na rynku pracy.

Klienci, którzy kupili Usługi żywieniowe w hotel. Hotelarstwo … wybrali również:

Roman Malarz, Marek Więckowski - Geografia LO 1 Oblicza geografii Podr. ZP 2019 NE
-15%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Roman Malarz, Marek Więckowski
Wydawca: NOWA ERA
Rok wydania: 2019
Stron: 176
45.50 zł
38.90 zł
Dodaj do koszyka
Dorota Burczyk, Violetta Feliniak, Bogusława Marc - Geografia LO 1 Oblicza geografii KP ZR 2019 NE
-15%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Dorota Burczyk, Violetta Feliniak, Bogusława Marc
Wydawca: NOWA ERA
Rok wydania: 2019
Stron: 176
25.50 zł
21.80 zł
Dodaj do koszyka
Dariusz Chemperek, Adam Kalbarczyk, Dariusz Trześ - J.polski LO Oblicza epok 1/1 w.2019 WSiP
-15%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Dariusz Chemperek, Adam Kalbarczyk, Dariusz Trześ
Wydawca: WSiP
Rok wydania: 2019
Stron: 340
44.26 zł
37.84 zł
Dodaj do koszyka
Marcin Kurczab, Elżbieta Kurczab, Elżbieta Świda - Matematyka LO 1 Zbiór zadań ZR NPP w.2019 OE PAZDR
-15%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Marcin Kurczab, Elżbieta Kurczab, Elżbieta Świda
Wydawca: Pazdro
Rok wydania: 2019
Stron: 308
35.20 zł
30.09 zł
Dodaj do koszyka
 
1
|
2
|
3
 

Recenzje i oceny

Brak recenzji!

Dodaj swoją recenzję i ocenę

Twoja ocena:

Twój podpis:
Dodaj recenzję


Znajdujesz się w dziale Podręczniki
Aktualnie oglądasz produkt Usługi żywieniowe w hotel. Hotelarstwo T.4 REA - Joanna Duda, Sebastian Krzywda
W każdej chwili moźesz przejść do innych produktów z kategorii Liceum/Technikum » Liceum/Technikum - klasa 1 po szkole podstawowej
Zawsze możesz przejrzeć dział Nowości lub zobaczyć, co wkrótce ukaże się w naszej księgarni internetowej, czyli przejść do działu Zapowiedzi
tel/fax 81 537 65 10