X
Aby zapewnić najwyższy komfort użytkowania wykorzystujemy informacje przechowywane w przeglądarce internetowej. Sprawdź Politykę Prywatności.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Wartość:
Twój koszyk: Produktów (0)

Książka Tygodnia

praca zbiorowa - Kodeks postępowania administracyjnego
-16%
+ do schowka
349.00 zł
291.45 zł
Dodaj do koszyka
Rabat: 57.55 zł
Cena katalogowa: 349.00 zł
Dostępność: do 48h
KSIĄŻKA
praca zbiorowa
Wydawca: C.H. BECK
Rok wydania: 2017
Miejsce wydania: 1058
Stron: 1392
 
Dołącz do nas na Facebboku
Nasz newsletter


Szczególnie polecamy




Płomienna korona

Płomienna korona
Elżbieta Cherezińska
Poznań 2017


Wanda

Wanda. Opowieść o sile życia i śmierci
Anna Kamińska
Kraków 2017


Najlepsze lata naszego życia

Najlepsze lata naszego życia
Marek Hłasko
 
Warszawa 2017


Nowa jadłonomia

Nowa Jadłonomia
Marta Dymek
 
Warszawa 2017


Wzgórze psów

Wzgórze psów
Jakub Żulczyk
 
Warszawa 2017


Sekretne życie drzew

Sekretne życie drzew
Peter Wohlleben
 
Kraków 2017


Prus. Śledztwo biograficzne

Prus. Śledztwo biograficzne
Monika Piątkowska
Kraków 2017

Złowrogi cień Marszałka

Złowrogi cień Marszałka
Rafał A.Ziemkiewicz
Warszawa 2017

Pokaz

23.45 zł

Rabat: 11.45 zł
Cena katalogowa: 34.90 zł
Dodaj do koszyka



Dostępne od: do 48h

Poleć znajomym

KSIĄŻKA

Domowe suszenie żywności

Wydawca: Wydawnictwo RM
Format: x
Oprawa:
ISBN: 978-83-7243-829-4

Opis:

Suszenie żywności jest ekonomiczne i znacznie prostsze od wekowania i zamrażania, a suszone produkty zachowują wartości odżywcze i doskonały smak. Dzięki tej książce poznasz sposoby suszenia żywności: owoców, warzyw, grzybów, ziaren, mięs i ziół. Dowiesz się, jak suszyć produkty w słońcu, piekarniku bądź w suszarce. Opisano w niej metody obróbki wstępnej niezbędnej do tego, by pokarmy zachowały świeży smak i jak najwięcej składników odżywczych. Doradzono, jaką wybrać suszarkę i jak pakować ususzoną żywność. Autorka książki podpowiada także, jak wykorzystać suszone produkty: podaje przepisy na smaczne potrawy – przekąski, zupy, dania główne, desery, żywność dla niemowląt. Krok po kroku nauczysz się robić m.in. granolę, pomidorowe pesto, suszone mięso indyka, babeczki jabłkowo-wiśniowe, herbatki ziołowe, roladki owocowe, ciasto z dyni i mieszanki na zupę. Z suszonych produktów można zrobić także niebanalne upominki, np. saszetki potpourri. Książka ta jest doskonała dla każdej dbającej o zdrowe odżywianie, praktycznej gospodyni.

Klienci, którzy kupili Domowe suszenie żywności wybrali również:

Grudowski Piotr, Szpakowska Maria, Brodnicka Elwira, Marjańska Ewa, Celmerowski Zbigniew - Wybrane aspekty zarządzania jakością i towaroznawstwa żywności. Systemy, metody, narzędzia
-24%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Grudowski Piotr, Szpakowska Maria, Brodnicka Elwira, Marjańska Ewa, Celmerowski Zbigniew
Wydawca: DIFIN
Rok wydania: 2016
Stron: 198
48.00 zł
36.72 zł
Dodaj do koszyka
Generalizacja map statystycznych
-22%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Wydawca: Wydawnictwo UMCS
Rok wydania: 2017
Stron: 142
31.50 zł
24.57 zł
Dodaj do koszyka
red.Kledyński Zbigniew, red.Szarek Łukasz - Zagospodarowanie ubocznych produktów spalania
-10%
+ do schowka
KSIĄŻKA
red.Kledyński Zbigniew, red.Szarek Łukasz
Wydawca: Oficyna Wydawnicza Politechniki Warszawskiej
Rok wydania: 2017
Stron: 158
36.00 zł
32.40 zł
Dodaj do koszyka
Upadek małych firm. Symptomy i strategie wczesnego ostrzegania
-15%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Wydawca: Wydawnictwo Uniwersytetu Łódzkiego
Rok wydania: 2017
Stron: 140
27.30 zł
23.20 zł
Dodaj do koszyka
 
1
|
2
|
3
 

Recenzje i oceny

Brak recenzji!

Dodaj swoją recenzję i ocenę

Twoja ocena:

Twój podpis:
Dodaj recenzję


Aktualnie oglądasz produkt Domowe suszenie żywności -
Zawsze możesz przejrzeć dział Nowości lub zobaczyć, co wkrótce ukaże się w naszej księgarni internetowej, czyli przejść do działu Zapowiedzi
tel/fax +81 537 65 10