X
Aby zapewnić najwyższy komfort użytkowania wykorzystujemy informacje przechowywane w przeglądarce internetowej. Sprawdź Politykę Prywatności.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Wartość:
Twój koszyk: Produktów (0)
Dołącz do nas na Facebboku
Nasz newsletter

Pokaz

62.88 zł

Rabat: 10.32 zł
Cena katalogowa: 73.20 zł
Dodaj do koszyka



Dostępne od: do 48h

Poleć znajomym

KSIĄŻKA

Technologia gastronomiczna...Kwal. HGT.02 cz.1

Małgorzata Konarzewska
Wydawca: WSiP
Rok wydania: 2019
ISBN: 9788302183119

Opis:

Znany i lubiany podręcznik dostosowany do podstawy programowej z 2019 r. omawia starannie surowce stosowane w gastronomii, kładzie przy tym duży nacisk na uwypuklone w nowej podstawie przyprawy oraz tłuszcze. Przedstawia zasady racjonalnego żywienia i główne techniki stosowane w trakcie przygotowywania potraw. Podkreśla znaczenie bezpieczeństwa żywności. Opisuje procesy przyrządzania dań z warzyw, ziemniaków, grzybów, owoców, mleka i jego przetworów oraz jaj i zbóż.
Podręcznik dostosowany językowo i merytorycznie do wieku odbiorcy. Zawiera kluczową terminologię techniczną stosowaną w branży gastronomicznej,
w przypadku terminów obcojęzycznych wskazano ich poprawną wymowę.
Obowiązkowa pozycja w przygotowaniach do egzaminu zawodowego! Wiadomości teoretyczne wsparte licznymi przykładami, ćwiczeniami i ilustracjami przybliżającymi praktyczne zastosowanie wiedzy.

Klienci, którzy kupili Technologia gastronomiczna...Kwal. HGT.02 … wybrali również:

Joanna Dolińska-Romanowicz, Dorota Nowakowska - How can I help you? - j. ang hotelarstwo w. 2014
-14%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Joanna Dolińska-Romanowicz, Dorota Nowakowska
Wydawca: WSiP
Rok wydania: 2020
Stron: 388
69.10 zł
59.36 zł
Dodaj do koszyka
Małgorzata Konarzewska - Technologia gastronomiczna z... Kwal.HGT.02. cz.2
-14%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Małgorzata Konarzewska
Wydawca: WSiP
Rok wydania: 2019
73.20 zł
62.88 zł
Dodaj do koszyka
Robert Pyszel, Renata Solonek - Wykonywanie robót montażowych Kw.BUD.11. cz.2 WSiP
-14%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Robert Pyszel, Renata Solonek
Wydawca: WSiP
Rok wydania: 2018
Stron: 552
64.90 zł
55.75 zł
Dodaj do koszyka
Renata Szajna, Danuta Ławniczak - Usługi kelnerskie. Kwalifikacja T.10 REA-WSiP
-14%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Renata Szajna, Danuta Ławniczak
Wydawca: WSiP
Rok wydania: 2015
Stron: 368
64.90 zł
55.75 zł
Dodaj do koszyka
 
1
|
2
|
3
 

Recenzje i oceny

Brak recenzji!

Dodaj swoją recenzję i ocenę

Twoja ocena:

Twój podpis:
Dodaj recenzję


Aktualnie oglądasz produkt Technologia gastronomiczna...Kwal. HGT.02 cz.1 - Małgorzata Konarzewska
Zawsze możesz przejrzeć dział Nowości lub zobaczyć, co wkrótce ukaże się w naszej księgarni internetowej, czyli przejść do działu Zapowiedzi
tel/fax 81 537 65 10


Księgarnia Iuris Prudentia Katarzyna Glimasińska jest beneficjentem programu własnego Instytutu Książki "Certyfikat dla małej księgarni"